Vraja lu’ 8 Martie !

La multi ani, mamelor!!!

Ce era altadata Ziua Mamei, a devenit ziua tuturor femeilor.

A trebuit sa fiu prin oras pe 7 martie, o zi normala daca ne uitam in calendare. Numai ca, daca suntem mai atenti, este ziua precedenta zilei de 8 Martie. Asta poate spune multe, sau depinde de felul in care privesti.

Ma uitam la oamenii de pe strada, prin magazine, forfota mare, rafturi de dulciuri „devastate”, chioscurile si tarabele de flori luate cu asalt, si as putea continua.

Ca vrajiti toti alearga dupa de toate, nimeni nu stie ce vrea. Cu atat mai mult discutii ca, oare ce ii place, oare ce si-ar dori auzi mai mereu. Nu stim ce cadou sa luam, doamnelor/domnisoarelor colegelor, nu stim ce flori le place, nu stim ce gusturi au, important e sa le luam…

Nu sunt impotriva unei sarbatori a femeilor. Dar vraja aceasta ne-a prins fara sa vrem. Cum era alta data? Dai o atentie la cine trebuie, si de ce nu daca merita…

Imi aduc aminte de un barbat care se intorcea acasa pe mai multe carari deodata si cu un buchet de flori in mana, care din nefericire erau ofilite si frante, mergea la nevasta lui. MI-am imaginat reactia unei sotii care primeste asemenea flori si in conditiile alea.

Avem timp oare tot anul sa oferim o floare persoanei dragi? de ce nu o facem, cand avam atata timp la dispozitie si ne inghesuim la cozi stresante pentru a cumpara niste flori care se trec  repede si cu mult mai scumpe. Asa cheltuim si bugetul famiei, si nici nu oferim mare lucru prin aceasta persoanei iubite.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s