„Tot inainte” frate Ilie Popa

Nu am inteles de ce atata vorba pentru o lucrare care cunosc in parte cum a inceput si daca fratele Ilie isi aminteste am vorbit de cateva ori, nu neaparat despre aceasta miscare ci in general. De altfel ii cunosc si pe fratele Iosif Ton si fratele Nelu Demeter, am vizitat de cateva ori biserica lui.

Este usor sa dai cu presupusul si de vorbit, cand nu stii prea bine ce se intampla, dar mai apoi un val deja pornit, cine il mai poate opri?

Mă numesc llie Popa din București și slujesc la întâlnirile de post și rugăciune împreună cu frații Nelu Demeter, Ioan Peia și alți slujitori. Doresc să-mi exprim mulțumirea pentru intervențiile constructive ce le-ați făcut pe cele câteva bloguri care discută despre aderarea fratelui Iosif  Țon la Mișcarea Străjerii.

Personal nu-l cunosc pe fratele Țon decât din cărțile scrise sau din mesajele audio înregistrate în anii precedenți. Nici el nu mă cunoaște personal. Îl apreciez foarte mult. Mă bucur de aderarea lui la această mișcare astfel încât echipa de slujire se mărește.  (…)

Am îndrăznit ca în luna decembrie 2005, să trimit în jur de 1800 de plicuri la diferiți frați lucrători din întreaga țară și i-am invitat la prima întâlnire de 3 zile de post și rugăciune, în Ianuarie, 2006…” Sursa Scrisoarea fr Ilie Popa

Dragii mei, nu sunt neaparat un sustinator al miscarii dar, nu cred ca trebuie usor sa ne dam cu presupusul. Si din cate stiu acesti oameni nu sunt chiar asa usor imfluentabili ca cineva sa ii poarte dintr-o miscare in alta.

Imi vin in minte cuvintele fariseilor de alta data:

„Dar un Fariseu numit Gamaliel, un învăţător al Legii, preţuit de tot norodul,(…)

Şi acum, eu vă spun: ,Nu mai necăjiţi pe oamenii aceştia, şi lăsaţi-i în pace! Dacă încercarea sau lucrarea aceasta este de la oameni, se va nimici;dar dacă este de la Dumnezeu, n-o veţi putea nimici. Să nu vă pomeniţi că luptaţi împotriva lui Dumnezeu.” Faptele 5

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s