Ce învățăm din sinuciderea Mădălinei Manole?

Si pentru mine ca si pentru altii a fost un soc prima stire de miercuri, 14.07.2010 cand aud la radio vestea ca ea, Madalina cea vesela, mereu vie, nu te lasa sa crezi ca ascunde ceva, nu mai e. Si ca tot omul trece prin moarte este stiut, dar aici e vorba de a renunta la viata. Nu ma consider in stare sa comentez, dar, nici nu pot lasa neobservat acest lucru.

Mai bine ascultam 10 piese ale Madalinei decat sa ascult din partea atator „stiuti” cate si mai cate. Cred ca nu stim sa ne veneram personalitatile. As face o comparatie cu moartea ‘starului michel’.Cum l-a lumea? Ascultandu-i piesele, melodiile. dar noi… ore in sir de vorbe goale care, nu au facut decat sa irite lumea, poate chiar,…

Astazi vorbeam cu unii care sunt impotriva sinuciderii dar care accepta usor sa depaseasca viteza legala ceea ce duce in foarte multe situatii tot la ‘sinucidere’, este tot voita. Si eu depasesc viteza legala si sunt constient ca viata e la voia celor patru roti si a volanului masinii. si ca in orice moment se poate produce un incident.

Bine, pentru noi faptul ca te-ai deconectat de la aparatele care te tin in viata inca, sau faptu ca iei o doza de substante sau pastile, sau ca unul are un accident de masina din cauza vitezei nu are nici o legatura. Si totusi, toti in mod voit si-au pus viata in pericol. Numai ca unora le facem slujba ‘seaca’ ( cu un singur preot) iar pe altii cu mai multi preoti si cu famfara. Fiecare merge acolo unde si-a ‘asternut’ locul de veci.

Ce am putea învăța din toată această știre? Câteva observații: spune ambasadorul

Reclame

Un comentariu la „Ce învățăm din sinuciderea Mădălinei Manole?

  1. Pingback: Cine aș dori să scrie mai des

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s