Limba care dezbina

Ti-ai folosit vreodata limba pentru a dezbina, pentru a semana descordie?

In ultimul timp am vazut deseori in politica tarii noastre acest slogan, mentionez ca nu s-a pronuntat ci doar s-a intamplat, anume: „Desbina si Stapaneste!” Sunt oameni platiti bine sa fure tactici, sa caute lucruri care dezbine intelegerile intre un partid si altul sau dintre persoanele din partid.

Numai ca este una din strategiile lui Satan, pentru a zadarnici orice efort depus de doua sau mai multe persoane de a fi impreuna. Satan stie ce mare putere si binecuvantare decurg din planul intocmit in armonie, de aceea Satan isi pune tot efortul de a semana discordie intre cei care doresc sa puna in practica planuri bune.

„Uneori ne este greu sa intelegem ca exista oameni care cauta in mod deliberat sa starneasca disensiuni. Am o verisoara care a treait intr-un camin zguduit de certuri. Multi ani mai tarziu, ori de cate ori ne intalneam la diferite evenimente in familie, nu era multumita pana nu intra intr-un conflict cu cineva sau starnea un conflict intre alti membri ai familiei. Se pare ca rolul de instigator la cearta ii aducea mai multa bucurie decat partasia familiei. Disensiunea si dezbinarea erau atat de impregnate in caracterul ei, incat i se parea ca asa e firesc sa decurga lucrurile. Ea afirma ca are o relatie cu Dumnezeu, dar comportamentul ei ii eclipsa spusele.” Deborah Smith Pegues

As vrea sa descoperim in noi aceste doua stari si sa le eliminam din viata noastra:

1.   Daca ne simtim ofensati de o afirmatie nevinovata, sa „citim” printe randuri intr-un comentariu, sau sa intelegem mai multe din ceea ce spun cei din jur, cu siguranta Satan vrea sa ne duca in planul sau.

2.  Daca suntem noi cei care ii ofensam si producem constient sau inconstient discordie intre cei care stim ca sunt in armonie. Actiunea ta va semana dezbinare si Dumnezeu uraste asemenea atitudini la cei care se considera crestini.

Hai sa fim cinstiti cu noi insine si sa recunoastem oridecate ori am avut asemenea atitudini si El sa ne aduca in relatie buna cu El si cu altii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s