Vine Goliat spre tine

david-y-goliat-1In viata apar de foarte multe ori probleme care par „un Goliat” de neinvins, de netrecut. Hai sa privim la Goliat asa cum ni-l prezinta Scriptura.

„…Atunci a ieşit un om din tabăra Filistenilor şi a înaintat între cele două oştiri. El se numea Goliat, era din Gat, şi avea o înălţime de şase coţi şi o palmă. Pe cap avea un coif de aramă, şi purta nişte zale de solzi în greutate de cinci mii de sicli de aramă. Avea nişte turetci de aramă peste fluierele picioarelor, şi o pavăză de aramă între umeri. Coada suliţei lui era ca un sul de ţesut, şi fierul suliţei cântărea şase sute de sicli de fier. Cel ce-i purta scutul mergea înaintea lui.

Filisteanul s-a oprit; şi, vorbind oştilor lui Israel aşezate în şiruri de bătaie, le-a strigat:

„Pentru ce ieşiţi să vă aşezaţi în şiruri de bătaie? Nu sunt eu Filistean, şi nu sunteţi voi slujitorii lui Saul?

Alegeţi un om care să se pogoare împotriva mea! Dacă va putea să se bată cu mine şi să mă omoare, noi vom fi robii voştri; dar dacă-l voi birui şi-l voi omorî eu, voi ne veţi fi robi nouă şi ne veţi sluji.

Filisteanul a mai zis: „Arunc astăzi o ocară asupra oştirii lui Israel! Daţi-mi un om, ca să mă lupt cu el.”...”

O poveste cutremuratoare. Cand apare un asa Goliat toti se dau inapoi si fug. Nu poti sta in fata unui asa Monstru. Din toti vitejii lui Israel nu s-a gasit nici unul care sa dea piept su marele Goliat, numai unul. Unul mic de tot, mic in familie, mic in societate, mic in fata lui Saul. Dar unul care avea o inima cuplata cu Domnul.

Atunci cand toti dau dosul si fug din fata unor asemenea situatii in viata noi credem ca putem inainta impotriva lui Goliat si il vom invinge, pentru ca ne-am pus nadejdea intr-un Dumnezeu Viu, care ne poarte de grija.

A venit vreodata ‘Goliat’ si la tine? nu asa ca erai gata gata sa fii nimicit? Nu te uita la tine ca esti atat de slab, nici la vrazmasul care te poate nimici degrag. Uitate la Domnul care e alaturi de tine si vrea sa intervina.

NU astepta sa fii biruit de Goliat, cauta resursele necesare la Domnul si increde-te in El si el iti va aduce biruina! Singur nu il vei putea nimici pe un asa Goliat, nici David nu a plecat singur, ci …

Apostolul Iacuv zice in cartea sa:   „Supuneţi-vă dar lui Dumnezeu. Împotriviţi-vă diavolului, şi el va fugi de la voi.”

Cauta piatra necesara ca sa il lovesti pe Saten acolo unde trebuie si el va fugi de la voi…

Reclame

Un comentariu la „Vine Goliat spre tine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s