Mă rog pentru tine, pentru ca ” Te iubesc!”

Împreună cu un grup de tineri care Îl iubesc pe Dumnezeu, am decis să ne unim în rugăciune pentru problema ta. De aceea ne-am decis ca să facem un proiect pe termen lung de post și rugăciune pentru lucrurile care te apasă și cu care te confrunți zi de zi în viața ta.

Dorim ca ziua de vineri să fie o zi în care vom veni împreună, cei care ne-am învoit și ne-am pus de acord la această lucrare, și să fie o zi de post în care să ne rugăm în mod clar și specific pentru problema ta, a altora.

Vorbim pas de pas despre dragoste, iubire, într-ajutorare frățească, un trup unit în Hristos, vorbim despre părtășie, comunicare și relații, dar poate prea puțin concretizăm ceea ce rostim și dezbatem, citim, scriem poate zilnic.

Într-o lume în care tot mai mult dragostea este înlocuită cu indiferența și ura, unde a face ceva pentru cel de lîngă tine este văzut ca ceva ieșit din comun, fenomenal, unde nebunia oamenilor a ajuns pe cele mai înalte culmi, unde Numele lui Dumnezeu este luat peste picior, unde tot mai mult fiecare încearcă să locuiască în pătrățica lui, există totuși o singură speranță: dragostea Domnului Isus Hristos care ne unește.

Simon Sckrock spunea așa: „A venit vremea să ne întoarcem la un stil de viaţă simplu şi practic… la bune relaţii cu ceilalţi… la omenie şi întrajutorare frăţească.”

Aș dori ca să-ți lași aici pe această pagină problema ta pentru care dorești să ne rugăm. Pe cît posibil, în funcție de cîte cereri de rugăciune vom avea, voi distribui fiecărui tînăr din grup o persoană, 2 persoane, 3 persoane, pentru care să se roage în mod specific. În felul acesta vom ști că fiecare persoană a fost adusă înaintea Domnului și nimeni nu a fost neglijat.

Tinerii se confruntă cu mari probleme, printre care amintesc lipsa de dragoste, neliniște, aparenta neputință de a iubi pe cei din jur, probleme părinte-copil, relații defectuase, eșecuri în relațiile intime ce au provocat răni pe seamă cărora alții rîd și nu le înțeleg, pornografie, ispite și comportamente sexuale ce dezmembrează puțin cîte puțin pe tînăr, homosexualitate… și lista poate continua pe încă 2 pagini.

Te anunț că oricare ar fi problema ta, poți s-o împărtășești cu noi fără nici un fel de reținere, deoarece și noi sîntem tineri și cunoaștem. Nimic din ce este omenesc nu ne e străin. Poți lăsa aici un comentariu, cu sau fără numele real, care poți alege să fie publicat sau nu. Noi vom citi totul cu atenție și vom aduce înaintea Domnului problema ta.

Oricine dorește să să postească și să se roage Vineri, 18 septembrie, poate să se înscrie cu un comentariu pe această pagină. În felul acesta, poți alege o persoană pentru care să te rogi în mod clar.

Partea frumoasă este că noi nu cunoaștem pentru cine ne rugăm, dar nici tu nu vei cunoaște pe cine se va ruga pentru tine. Tot ce trebuie să știi este că cineva se roagă pentru tine, pentru că te iubește.

Rog tare mult să ne susțineți. Avem nevoie în primul rînd de rugăciunile voastre, să ne pregătească Domnul pentru ziua de vineri, să dea curaj tinerilor să se deschidă și să aibă încredere în noi și ca El să dea rezolvare la problemele aduse înaintea Lui.

De asemenea, te rog să ne susții prin afișarea bannerului de pe sidebarul meu pe blogul/site-ul tău, dacă deții unul. Te poți implica de asemenea și prin trimiterea unui simplu mesaj pe Y! Messenger prietenilor tăi din listă. Gestul tău poate rezolva problema unui om.

Nu uita, mă rog pentru tine pentru ca ” Te iubesc!”

Vino si tu alaturi de noi si spune aceasta aici sau pe mail

Publicat cu acceptul lui  anddij

Reclame

15 comentarii la „Mă rog pentru tine, pentru ca ” Te iubesc!”

  • Marius, toti cei care doresc in mod automat devin parte a acestei actiuni. NU merita sa ramai pe langa, alaturate si incepe sa te rogi concret pentru cei pe care ii cunosti ai au nevoie de ajutorul tau in rugaciune. Daca vrei sa ne rugam si noi concret pentru tine, spune-ne pentru ce !

  • MA NUMESC ALEX sunt din TARGOVISTE cred ca faceti un lucru bun si as vrea in viitorul apropiat sa va sprijin in lucrare cu acceptul vostru a celor care sunt implicati atat cat imi ofera timpul insa indiferent daca ma voi implica sau nu continuati sa mergeti mai departe sa ajungeti la sufletul oamenilor, au nevoie de voi sa ai sprijiniti in rugaciune…daca sunteti sinceri in lucrarea voastra DUMNEZEU o sa fie cu voi…DOMNUL SA VA INTAREASCA cu respect si dragoste frateasca ALEX B.

 1. Cred k si prin lucrarea asta Domnul isi va arata slava Sa si ar trebui cat mai multi tineri sa i-a parte!Eu,una,sunt deschisa in fata acestei provocari si ma simt fericita sa pot ajuta pe alti tineri prin rugaciunile inaltate la tronul ceresc!Cat de mari ar fi problemele cu care ne confruntam si cat de imposibile ni se par de depasit,la Domnul totul este cu putinta!Asa k,atunci cand va simtiti neputiinciosi si totul este peste puterile voastre,rugati-va!Si beneficiile vor fi mult peste asteptarile voastre!Multa binecuvantare!

 2. Pentru cei ce doresc să se implice în lucrare, vă rog să mă contactați. Mulțumesc mult de inima voastră mare pentru cei necunoscuți, dar totuși frații noștri în nevoie.

  Andrei

  P.S. Doru, să nu uit, trimte-mi te rog adresele celor ce au comentat aici. Thanks!

 3. Dumnezeu asculta rugaciunile copiilor Sai{femei si barbati, care l-au primit in viata lor pe ISUS ca Mantuitor si Domn)noi trebuie sa aducem toate ingrijorarile inaintea Sa si El ne va raspunde intr-un mod potrivit cu nevoia noastra cea m-ai urgenta.

  • Sorin
   Dumnezeu asculta rugaciunile, numai ca nu potrivit cu nevoile noastre cele mai urgente.
   El asculta rugaciunile potrivit cu voia Lui, chiar daca nevoia mea urgenta este (…) El nu raspunde daca cerem rau, cu gand sa risipim…
   Dumnezeu asculta rugaciunile facute si raspunde potrivit voii Sale.

 4. Doru Nevoia cea m-ai mare a omului, este mantuirea si aceasta este o prioritate pentru toti oamenii.Sa cerem ca si talharul care s-a pocait.Domnul sa va binecuvinteze!

 5. as vrea sa va rugati pt mine ,in privinta casatoriei si in privinta dea birui pacatul ca si DAVID pe GOLIAT,rugativa si pt tote alte lucruri si va multumesc fiti binecuvintati de DOMNUL SI eu ma rog pt voi toti.pace.

 6. Rugati_va pt ca sa pot sa am si eu iubire de la persoana pe care o iubesc cu adevarat si foarte mult.Multumesc mult.DUMNEZEU SA AJUTE PE TOATA LUMEA.DOAMNE AJUTA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s