O tigara pentru crestini

O noua provocare !!!tigara-51762

Cine spunea ca Dracu nu doarme avea dreptate.

Dupa ce am inceput sa consumam din plin ‘bauturi alcoolice’ fara alcool, de fapt, pentru crestini, acum uite na, tigara pentru crestini. O poti fuma oriunde, in orice conditii, cu arome pentru toate gusturile si fara riscuti, cica. Se ofera gratuit pentru incepatori si instructiunile traduse.

Acum sa vad si eu pe cei care tot le datea cu, tigara distruge templul Duhului Sfant, ce o sa mai zica. Aceasta tigara nu distruge trupul ci doar il tine in dependenta.

VA ROG,  NU MUSCATI DIN MOMEALA LUI SATAN si nu va apucati sa trageti din aceste ‘tigari electronice’. Aceasta nu face altceva decat sa ne capteze ca apoi sa puna stapanire.

Imi aduc aminte de cei care prin anii ’70 – ’80 beau cafea. De unde, ca era un nechezol fara nici o influenta in organism, acum bem cele mai tari cafele, si fara zahar daca se poate.

Inca ceva, cu ceva timp in urma cand a iesit pe piata berea fara alcool multi crestini s-au apucat de baut aceasta bere. Ma intreb: ce beau acesti crestini azi? Si am auzit pe unul care zicea: decat sa bei acea bere fara alcoo, fara gust, fara tarie si mai ales fara efecte mai bine nu bei deloc sau bei o bere adevarata – adica cu alcool.

Ce urmeaza e lesne de inteles! Incepem sa fumam ‘tigara electronica’ ca mai apoi sa zicem: decat asa tigara mai bine una de adevaratelea. Si uite asa ne prinde Dracu incetul cu incetul si devenim robii lui, dependenti de tigara cum suntem dependenti de cafea, sau unii dependeni  de bautura.

LA INCEPUT A FOST TIGARA, ACUM SUNT SUBSTITUTELE EI

Anunțuri

Un comentariu la „O tigara pentru crestini

  1. Satan nu doarme…ji incearca mereu sa ne atraga de partea Lui, dar chiar daca mai cadem uneori, Tatal tot ne iubeste…urand pacatul, dar iubindu`ne pe noi:d

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s