Vremea Harului dar … fara Lege !

Ne place sa afirmam ca :  ‘noi traim vremea harului!’ Dar incearca sa spui ceva despre Legea lui Dumnezeu, oare cu ce te alegi?

Pentru cei mai multi vremea harului inseamna libertate totala in toate privintele. Libertate de exprimare, libertate in comportament, libertate in tinuta, libertate… si iar libertate.

Apostolul Pavel spune galatenilor : „Numai nu faceti din libertatea voastra o pricina de a trai pentru firea pamanteasca” Galateni 5. Numai ca harul aduce reguli sau in termeni moderni legi.  Si o sa ziceti, de unde scot acestea? Din aceeasi Scriptura pe care o cititi si voi.

Sa luam de exemplu circulatia avioanelor. Imi aduc aminte de unul din cele mai dramatice accidente aviatice produse in aer, din 1977. Este considerata cel mai mare accident aviatic care s-a produs in istoria aviatica a lumii unde si-au pierdut viata doua echipaje complete ale celor doua avioane si aproape 600 de persoane au murit in acel accident. Toate acestea datorita unei persoane care a ignorat sau poate nu a dat importanta unei reguli simple.

Ce bine ar fi sa intelegem ca trairea noastra in har se bazeaza pe reguli clare, pe Legea Harului pe care eu am numit-o de mult timp Legea Imparateasca.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s