Familia in planul lui Dumnezeu

Casatoria este ideea lui Dumnezeu. Ea a fost instituita in Rai.

Casatoria fiind instituita de Dumnezeu, este supusa atacurilor Diavolului, vrajmasul lui Dumnezeu si implicit vrajmasul omului si al familiei. in familie...Diavolul urmareste destramarea familiei si nu armonia ei.

Casatoriile care se intemeiaza aici pe pamant, sunt temporare si trebuie sa se subordoneze scopului pentru care au fost instituite de Dumnezeu.

Orice deviere de la planul initiatorului inseamna esec, distrugere atat a unitatii cuplului, dar si personala.

Ceea ce se intampla in zilele acestea in Romania, in Europa si de fapt in lume este o deviere, denaturare, a planului Creatorului.

Casatoria, din punct de vedere al planului lui Dumnezeu este intre doua persoane, numai doua persoane, care sunt parte barbateasca si parte femeiasca. Clar si fara interpretari.

Anunțuri

2 thoughts on “Familia in planul lui Dumnezeu

  1. da, casatoria face parte din planul lui Dumnezeu si este normal ca Diavolul sa atace tocmai in nucleul familial, pentru ca familia e ideea Dumnezeu. Divortul, concubinajul nu fac altceva decat sa imbratiseze ideea Celui Rau si in nici intr-un caz a Celui care ne iubeste, Dumnezeul nostru.

  2. familia este cu adevarat cea ce isi doreste Dumnezeu de la noi cel mai important dar trebuie si pus in practica in acelas timp tot ce ne zice Dumnezeu sa facem in familie dak nu totul e egal cu 0… Mult succes celor care si-au intemeiat o familie eu mai am de asteptat putin:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s