Oooo parada gay aprobata…

Ne-am invatat sa tacem, sau sa fim toleranti cu ei si ei vor sa ne faca ca ei.

Este aberant ce se intampla zilele acestea in capitala noastra europeana, asa cum zic unii, cu parada sau paradelele ca sunt trei.

Europa ne cere sa legiferam casatoriile de alta natura deca cele acceptate de Scripturi si mai mult acceptata de peste 85% dintre romani, care nu vor sa auda de casatoriile intre persoane de acelasi sex.

Suntem europeni, ne place si ne mandrim poate cu asta, dar totusi avem catusi de putin respect pentru Drepturile Omului. Om creat de Insusi Dumnezeu. Om creat sa traiasca normal si asta inseamna o familie formata dintr-un barbat si o femeie.

Ma bucut ca Romania asa cum este ea, are tupeul sa comenteze chiar si fara cuvinte, prin gesturi la ceea ce unii demnitari ai Uniunii Europene si-au permis sa ne impuna.

Ma bucur ca sunt roman, intr-o tara care fiind in UE isi perminte sa modifice legea fundamentala la articolul familiei cu precizarea clara ca, familia inseamna unirea a doua persoane, barbat si femeie fara a lasa loc de interpretati. Nu stiu cat va tine aceasta, dar asa e acum…

Dragii mei, acceptam ca sunteti diferiti, nu luam atitudine fata de felul in care va comportati in societate cand ne intalnim, dar lasati ca normalitate, normalul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s