contestam parada gay…

Cine crede ca facand o contramanifestatie celor de maine va reusi sa convinga pe aia ca sunt gresiti, se inseala. Ce imi place mie ca pana acum nimeni nu a spus nimic.

Ne place sa mancam la Mc’Donald’s, care cu ceva timp in urma:  „…, McDonald’s a donat 20.000 de dolari unei asociatii de homosexuali auto-intitulată Camera de Comert a Homosexualilor si Lesbienelor, în schimbul statului de membru în această asociatie care face lobby pentru legalizarea căsătoriilor între homosexuali.”

Acum, cand Homosexualii au cerut un mars, sau parada, iaca vin si protestatarii acestei parade. Mai multe organizatii au cerut sa contra-marsaluiasca in aceeasi zi, la aceeasi ora, si pe aceleasi strazi pe care vor fi si astia. Culmea e ca Primaria Bucuresti a aprobat ale doua manifestari de strada, sau contramanifestari.

De aici si haosul care va fi generat.

Fratilor dar de ce pana acum ati tacut. In Romania au fost fel de fel de campanii de strangere de semnaturi impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex, de ce nu ati semnat pana acum, si va pomeniti acum sa, sa ce? credeti ca reusiti sa acoperiti o manifestare cu o alta manifestare.

Nu sunt pentru aceasta manifestare, ba mai mult daca e dupa mine as scoate-o in afara legii, dar noi facem lururile asa, anapoda daca imi permiteti.

Bine era sa va fi pronuntat preintr-o semnatura impotriva aceste manifestari inca de acum un an sau doi, cand a fost campania de strangere de semnaturi si nu acum. Aztazi nu faceti decat zarva, sau chiar razmelita…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s