Adu o schimbare de durata…

„Imi voi da osteneala, deci, ca, si dupa moartea mea, sa va puteti aduce totdeauna aminte de aceste lucruri” 1Petru 1:15

cuvantul-lui-dumnezeu-pentru-astaziUnii dintre noi credem ca meritam respect datorita pozitiei noastre. Nu, respectul trebuie castigat zilnic.

General J. Lawton Collins a afirmat: „Indiferent cat de stralucit este un om, el nu va inspira incredere in subalternii si asociatii sai, daca duce lipsa de onestitate si curaj moral”. In ultima instanta nici o capacitate din lume nu te va salva daca ai un caracter slab.

Autorul Stephen Covey scrie: „Daca incerc sa utilizez strategii si tactici de influenta pentru a-i determina pe altii sa faca ceea ce doresc … iar caracterul meu este plin de defecte … pe termen lung nu se poate sa am succes. Duplicitatea mea va aduce neincredere si tot ceea ce voi face va fi perceput ca fiind ceva manipulator”.

Nu conteaza cat de buna e retorica sau intentiile; daca exista putina incredere sau deloc, nu exista un fundament pentru un succes permanent. Caracterul se poate zidi, dar foarte incet.

Daca vrei sa stii cat dureaza pana ajungi in varf, consulta un calendar. Daca vrei sa stii cat dureaza sa cazi la fund, incearca un cronometru. Visurile se destrama, posibilitatile se pierd, organizatiile se naruiesc si oamenii sunt raniti cand cineva nu are caracterul potrivit pentru a-si proteja talentul.

Caracterul ofera posibilitatea longevitatii in orice cariera, orice relatie si orice scop care merita.

Autorul si pastorul J R Miller a scris: „Singurul lucru care se intoarce din mormant alaturi de cei indoliati si refuza sa fie ingropat este caracterul omului”.

Ceea ce este omul supravietuieste fiintei sale, iar lucrul acesta reprezinta o schimbare de durata!                       … din Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s