Dumnezeul oricarei mangaieri…

Cum mangaie pe cineva mama-sa, asa va voi mangaia Eu.” spune Dumnezeu in Isaia 66mama mangaietoare

Una din promisiunile Lui mari si scumpe e Mangaierea. Cine ar putea sa spuna vreodata ce pretioasa este aceasta promisiune pentru ochii inlacrimati ?

Poate esti coplesit de intristare, cu inima franta de durere sau cu trupul macinat de suferinte, as vrea sa ai parte de aceasta fagaduinta. Aceasta promisiune este pentru fiecare, pentru mine, pentru tine.

Ti s-au prabusit toate planurile ? Lucrarea ti-o vezi spulberata ? Dusmanii te-au calcat in picioare ? Esti parasit de toti ? Necazurile vin unul dupa altul ca valurile marii ? Poate boala te-a doborat la pet sau intr-un scaun cu rotile si te zbati in bureri ? Sau poate moartea ti-a rapit copilul preaiubit, tatal sau mama, satul sau sotia ? Atunci si pentru tine este ecasta promisiune.

Poate suferinta ta nu este fizica, dar, porti dureri spirituale din pricine fratilor tai ? Poate ca fiica ta sau fiul tau a apucat calea pacatului si nu numai ca nu te mai asculta, ci chiar te sfideaza ! Fratii din biserica cu care ai petrecut altadata momente minunate de partasie, acum sunt impotriva ta? Din pricina lui Hristos ai ajuns sa pierzi totul onoare, prieteni, slujba, poate! Atunci si pentru tine este eceasta promisiune.

Ma bucur ca am harul sa iti aduc aceasta veste minunata prin aceste randuri, eu ti-o ofer iar tu trebuie sa o primesti in sufletul tau si vei constata ca este mai scumpa decat toate bijuteriile lumii impreuna.

Dumnezeu mangaie in necazuri!

Cine nu a trecut prin necazuri, prin boale sau suferinte nu poate spunce cat de pretios este acest adevar, simplu dar scump.

David in psalmul bine cunoscut de noi fredoneaza aceasta ca pe un imn: „Cand strabat acestia valea plangerii, o prefac intr-un loc plin de izvoare,… caci Tu esti cu mine.”

Proorocul Isaia striga: „Bucurati-ma ceruri! Veseleste-te pamantule! Izbucniti in strigate de bucurie, muntilor! Caci Domnul mangaie pe poporul Sau!”

El, Dumnezeu a promis aceasta, mai mult Iisus inainte de a pleca la Tatal ne-a promis un Mangaietor, pe Duhul Sfant. Apostolul Pavel surprinde aceste in epistola sa catre corinteni, unde Il numeste pe Dumnezeu : „Parintele indurarilor si Dumnezeul oricarei magaieri, care ne mangaie in toate necazurile noastre…”

Ma rog ca acest Dumnezeu care mangaie sa fie si pete tine, sa te mangaie in toate necazurile , problemele de orice natura prin care treci in aceasta perioada.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s