Sentimentul de respingere …

Respingerea este o boală emoţională şi spirituală, care încă nu a fost diagnosticată în trupul lui Hristos, care este Biserica. Majoritatea liderilor şi membrilor bisericilor nu au descoperit-o, nu au diagnosticat-o şi mi se pare normal faptul că, dacă nu au dignosticat-o, nu au nici cum să o trateze.

“RESPINGEREA ESTE UNUL DIN SENTIMENTELE CELE MAI DUREROASE SI DEVASTATOARE, CARE NU ESTE DIAGNOSTICAT; DE ACEEA ACEASTA ESTE O BOALĂ NETRATATĂ IN TRUPUL LUI CRISTOS” .

Nu numai biserica nu a diagnosticat-o ,( deşi ea este prima care ar trebui să o descopere si să o trateze) Dar nici societatea şi nici chiar familiile care formeaza societatea şi bisericile noastre. Socotesc că, dacă toate aceste structuri ar fi diagnosticat-o, altfel ar fi relaţiile în familii, in biserci, la locul de muncă, între colegi, etc.

Dumnezeu este Dragoste şi El ne-a creat pe noi să primim şi să dăm dragoste. Gen.3.V.26 :Ioan.12.v.34-35;I Ioan.3.v.14-18.,ş.a. Dumnezeu ştie prea bine că Dragostea dezvoltă creşterea personală cât şi cea colectivă Dar în acelaşi timp ne dă şi un sentiment de securitate şi dezvoltă o viaţă sănătoasă şi întreagă . Ps.25v.16 -17; Psalmul 142 ; Mefiboşet: 2 Samuel 4 v4 şi 2 Samuel 9 v.1 – 13. Ioan 1 v.12; Matei 21 v.33-46, II Tim.4v. 10 – 18; Colos.3v.12 – 16:

Pastor Nelu Poenar unul dintre distinsii nostri profesori de consiliere abordeaza acest aspect la postul Radio Vocea Evangheliei doat rea sa dati click:


Anunțuri

Un comentariu la „Sentimentul de respingere …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s