66.06 – un numar deosebit!?

Am vazut deseori pe ici, pe colo scris in felurita modur aceasta combinatie de 6. Ce ma surprinde pe mine astazi e ca persoanele care ar trebui sa fie cei mai linistiti cand cineva face referire la numarul acesta, sunt cei mai surprinsi si plini de frica.

Imi place sa cred ca tu esti unul dintre crestinii care ramai indiferent la auzul acestor combinatii de numere.

Mai intai, „sasesute sasezeci si sase” il gasim in cartea apocalipsei ca fiind un numar de om. O combinatie omeneasca. Aces numar nu este deloc violent, nu ar trebui sa ne sperie,nu ar trebui sa ne duca in lumea dracilor. De ce ?

Noi care ne numim crestini, indiferent de religie si religiozitatea noastra, ar fi bine sa stim ca acest numar nu ne afecteaza deloc. Toti crestinii in momentul in care omenirea va trebui sa fie „injectata ” cu acest numar 666, ar trebui sa fim la „Nunta Mielului”. Si de aici si retorica, cum o sa ni se implanteze cipul? Pai cu siguranta ca nu o sa poata nimeni sa ne deranzeze de la Nunta.

Acum cand vorbim aceste lucruri, noi le intelegem, noi le percepem ca un pas spre eternitata, stiu poate mai este mult pana va veni Iisus pe norii cerului sau poate va veni mai curand decat ne asteptam noi, oricum ar fi acest semn il vor primi toti cei care vor ramane pe pamant dupa rapirea celor alesi, anume dupa Rapirea Bisericii.

Cu aceasta nadejde ar trebui sa traiasca fiecare crestin si sa nu fie in desnadezde, pentruca daca este impacat cu Hristos, si atunci vom fi cu El la nunta…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s