„…ma va vinde…”

unul din voi, care mananca cu Mine la masa ma va vinde…” Marcu 14:17-19

Am vazut de mai multe ori pe masini scris, „ma vinde”

Nu pot sa exprim in scris ceea ce cred eu ca a spus Iisus prin aceasta expresie! Cum a „urlat” in sinea Sa, sau poate ca era bucuros stiind ca unul dintre amicii sai, unul din cei care mai bine de trei ani s-a plimbat cu Iisus si acum, iata…  „ma va vinde”!

Gandeste la situatua in care ai un prieten – amic apropiat, poti vorbi cu el multe, ai apoi, dupa un timp, auzi din alta parte ca nu este confidential si ataca personalitatea ta, te tradeaza, cred ca iti vine sa urli sa strigi in gura mare „ma vinde”.

Acum ce iti vine sa faci? sa il strangi de gat, sa il lovesti, sa il dai pe mana oamenilor legii, spui si altora sa aiba grija ce vorbeste cu el.

Ce a facut Iisus?

In smerenia sa de Dumnezeu, mahnit si cu vocea taiata, a zis asa soptit, ala „…care mananca cu Mine la masa, ma va vinde, …”

…si ucenicii au ramas uitandu-se cu ochii holbati unul la altul si la Iisus, zicand: „nu cumva sunt eu?”

Adu-ti aminte situatia in care cineva te-a vandut, te-a tradat, cum ai fi vrut sa faci pe ceilalti sa inteleaga situatia sa te creada, dar as vrea sa te gandesti si la partea cealalta a situatiei, anume, situatie in care tu ai fost cel care ai tradat, ai vandut pe altii, ce ai fi meritat???

Repede ne aducem aminte atunci cand am fost inselati, sau tradati dar uitam asa repede aatunci cand noi am vandut, tradat pe ceilalti ba chiar incercam sa explicam, ca de fapt…. nu a fost chiar asa…. Dar ai fost un tradator.

Acum cand citesti aceasta, gandeste de cate ori ai fost un tradator si in urma ta au ramas poate nu ca si un urma lui Iisus, morti, ci poate numai raniti, du-te si repara situatia.

mai nou a aparut si Biblia vanzatorilor…

Anunțuri
This entry was posted in Fără categorie by Doru. Bookmark the permalink.

Un comentariu la „„…ma va vinde…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s