BOICOTĂM MCDONALD’S !

Alianta Familiilor din România

„pentru familii adevărate si puternice”

BOICOTĂM MCDONALD’S !

Banii pe care îi cheltuim la McDonald’s ajung la activistii homosexuali

McDonald’s, compania care detine un lant de restaurante prezent si în România, a renuntat la neutralitate si a ales să se folosească de prestigiul ei pentru a promova programul socio-politic al homosexualilor, care include si căsătoria între persoane de acelasi sex.

Concret, McDonald’s a donat 20.000 de dolari unei asociatii de homosexuali auto-intitulată Camera de Comert a Homosexualilor si Lesbienelor, în schimbul statului de membru în această asociatie care face lobby pentru legalizarea căsătoriilor între homosexuali.

De asemenea, Richard Ellis, un homosexual care ocupă functia de Director de Comunicare în cadrul McDonald’s, a fost numit în consiliul de conducere al asociatiei de homosexuali, iar pe situl acestei asociatii a fost afisat numele si sigla McDonald’s, companie prezentată drept „partener corporativ si organizatie aliată”.

Asociatia Americană a Familiilor (AFA), al cărei boicot anterior instituit firmei Ford din cauza sustinerii acordată de aceasta activistilor homosexuali, a fost suspendat după ce vânzările companiei au căzut cu 8 la sută pe lună timp de doi ani, le solicită americanilor să nu mai cumpere produse de la McDonald’s.

„Nu încercăm să îi spune lui McDonald’s pe cine pot angaja si nici nu le solicităm să nu-i mai servească pe clientii homosexuali”, a răspuns AFA. „Aici este vorba de cel mai mare lant din industria alimentară, care se aliază si sustine o asociatie care face lobby pentru emiterea de legi care pot fi folosite apoi pentru restrângerea libertătii religioase si pentru subminarea institutiei căsătoriei”.

La fel de îngrijorător este faptul că McDonald’s a sponsorizat parada homosexualilor din San Francisco, din 2007, prin intermediul unei reclame tv, în care un oficial al companiei afirmă că „[McDonald’s este] o companie care îsi demonstrează în mod activ sustinerea fată de comunitatea homosexualilor si lesbienelor”. Reclama respectivă poate fi vizionată aici.

Alianta Familiilor din România, luând notă de sustinerea pe care compania americană McDonald’s o acordă unor activisti care luptă împotriva familiei, a decis să lanseze un apel la boicotarea afacerilor McDonald’s România, îndemnând cetătenii să evite localurile McDonald’s din toată tara, până când această firmă va înceta activitătile imorale mentionate mai sus.

Cititi aici scrisoarea adresată de AFR firmei McDonald’s România.

Pagina AFA pentru boicotarea McDonald’s USA.

Iată ce „valori” sustine compania McDonald’s.

Notă: Webmasterii care doresc să se alăture demersului AFR pot să afiseze pe siteurile lor imaginea de mai jos, cu link către pagina aceasta.

Alianta Familiilor din România

„pentru familii adevărate si puternice”

Anunțuri
This entry was posted in Fără categorie by Doru. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s