„deznoadă legăturile robiei”

„deznoadă legăturile robiei,…”

O alta expresie care ar trebui să ne pună pe gânduri, mai ales pe noi cei care ne credem mai ” sfinti”, ce să zic…!!!

Dar ca de obicei „expresia nu se referă la timpul nostru” vor zice cei mai multi, că deh. Noi trăim alte timpuri, noi nu avem robi, nici nu-i timpul robiei. BA!

Este pentru noi, pentru tine si pentru mine! Ia, te rog, citeste incă o dată si mai cu atentie expresia si o să descoperi că este si pentru noi.

„deznoadă legăturile robiei”  este cineva „robul” tău? Ai pe cineva pe care il tii captiv? Este vre-o unul (una) care in prezenta ta se simte legat? Hai fii sincer cu tine! Incepând de la cei din casa ta, de la cei din jurul tău, mai apropiati de tine, si mai ales cei pe care ii poti „şantaja” cu ceea ce au facut sau au zis.

Te rog, mai gândeste o dat, ai pe cineva pe care il tii legat. Este cineva care doreste libertate si tu nu i-o dai? Scriptura ne cere sa „deslegăm legăturile robiei”.

Un alt sens la care ma gândesc este, sa nu fii tu sau eu rob vreunui lucru, persoane sau viciu. Intr-un cuvânt  LIBER  sau slobod, Libertate pentru tine si libertate pentru altii… Asta este ceea ce doreste Dumnezeu de la mine pentru o zi de post, si nu numai.

Dacă ti-ai adus aminte acum că ai pe cineva „la degetul mic”(cum zicem noi), astăzi caută-l si rezolvă această probleme. Desleagă… 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s