In constructie…

” … Şi ce vom fi, nu s-a arătat încă … „ (1 Ioan3:2, Filipeni 1:6, 1Tesaloniceni 1:3 )poza_constructii.jpg

Poate spui în gândul tău: „In acest moment viaţa mea este în dezordine”. Ioan Îţi răspunde: „Prea iubiţilor, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Şi ce vom fi, nu s-a arătat Încă … „.

Ai fost vreodată pe un şantier? Arată a orice numai a clădire nu, nu-i aşa? Şi asta pentru că „ce va fi, nu s-a arătat Încă”. Dar puţin câte puţin, sub supravegherea arhitectului, cărămizi, grinzi şi grămezi de nisip Încep să prindă contur.

Poate acum eşti un dezastru. Cu adevărat, dacă biseri­ca Îşi face bine slujba, ar trebui să existe mulţi asemenea oameni; oameni care sunt traşi afară din situaţii dure, oameni care se află în procesul restaurării. Nici un copil nu se naşte din pântece curat şi îmbrăcat; naşterea este dureroasă şi murdară.

Dar vestea cea bună este că ai fost năs­cut din nou. Acum te afli în construcţie. Există un plan şi un scop În spatele lucrurilor care se întâmplă în viaţa ta. Lucrurile se vor rezolva. Când Hristos vine în viaţa ta, duhul tău se schimbă numaidecât, dar emoţiile tale, poftele şi atitudinile tale trebuie încă lucrate din plin.

In fiecare din noi există domenii care trebuie corectate şi reorientate. Iar până atunci, ne zbatem să le facem faţă în moduri disfuncţionale şi carnale. Cei care spun: „Dacă ai fi cu adevărat creştin, nu te-ai purta aşa”, au tendinţa să uite că a cădea face parte din a Învăţa mersul. Se poate să ştii ce să faci şi totuşi, să te lupti să pui în aplicare.

Relaxează-tel Dumnezeu lucrează în viata ta. El nu va renunţa la tine.

Esti un santier in lucru… si ce vei fi nu s-a arătat inca…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s