Crestinii…o gramada de oameni …!!?

Crestinii…o gramada de oameni la un program de biserica!!?

Parca tot mai mult aceasta idee isi face loc in mintile celor din jurul nostru.16213.jpg
Tot mai putini crestini fac o fapta buna si tot mai putini indraznesc sa vorbeasca celor din jur despre Printul inimii lor.

Ce sa mai vorbim de planuri mai indraznete sau altfel spus, de planuri concrete.
E tragic si dureros sa vezi pocaitii multumindu-se sa se retraga si sa se piarda in multime in timp ce atatia mor si nu stiu Adevarul. Cateodata suntem ca si Petru cand il urmarea pe Isus la judecata Lui. S-a ascuns in multime neavand curajul sa spuna adevarul: ca si el este unul din ucenicii Domnului. Printul suferea si el spunea ca nu-l cunoaste. Tragic nu?

E si mai tragic insa, ca noi, crestinii, am devenit comozi, multumindu-ne cu programele bisericii, cu cate o seara de tineret in care Dumnezeu “ne atinge”, insa a doua zi dimineata, la scoala, la locul de munca, intre prieteni, ne ascundem si ne pierdem in multime. Sa razi…Sa plangi! Am devenit pocaiti de doi bani, de duzina? In inima noastra flacara inchinarii nu mai arde si scrumul e batut de vant. Ici si colo cate o inima care mai fumega si tot mai putine inimi care mai ard pentru Isus.

Suntem chemati sa iesim din comoditate, sa ne pocaim si sa plangem pentru noi si cei din jurul nostru. Sa facem ceva pentru lumea in care traim, sa nu mai fim perceputi doar ca niste oameni simpatici, ci sa vada cei din jurul nostru ca suntem ai lui Isus. Sa nu ne mai vada doar cu Bibliile sub brat duminica si joia, ci sa vada ca traim cu adevarat pentru El. Spune si nu tacea, lucreaza si nu sta…roaga-te si cere o inima plina de pasiune pentru El.

Saptamana viitoare o sa fim pusi cu totii in fata faptului implinit. Biserica Elim este chemata la pocainta si rugaciune personala si vai cat de fatarnici mai suntem si trebuie sa ne pocaim… Iar apoi suntem chemati sa provocam lumea pentru Mantuitorul.

Tu ce ai de gand sa faci?

Dumnezeu are nevoie de tine!

Doamne, ajuta-ma sa fiu un crestin veritabil zi de zi. Amin.

Reclame

2 comentarii la „Crestinii…o gramada de oameni …!!?

  1. cat adevar….si ce dureros este ca trebuie sa dam dreptate acestor cuvinte! Mantuitorul nostru S-a dat cu totul pentru noi, iar in schimb inimile noastre raman reci si nu sunt gata sa-I aduca inchinarea care o merita din plin!

  2. da…asta inseamna IPOCRIZIE (ajuta-ne Doamne sa ne ferim de fatarnicie,ipocrizie si sa devenim sinceri cu Tine si cu ceilalti oameni)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s