Sunt opera lui Dumnezeu

Pe când mă pregăte-am să scriu ceva despre,… dehh… ziua îndrăgostitilor, am fost provocat sa continui ceea ce spune-am ieri.

Desigur că lumea de acum ne oferă o multime de optiuni când este vorba de cariera… Insă, până nu ne descoperim scopul Lui pentru noi – si nu îl urmăm până la capăt – în sufletul nostru va exista întotdeauna un gol…

Ap. Pavel scrie atât de frumos, meditează la el:

Noi suntem lucrarea Lui si am fost ziditi in Isus Hristos pentru faptele bune pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte, ca să umblăm in ele.Efeseni 2:10

Tu ai fost proiecrat, ai fost făcut cu mare atentie si cu precizie milimetrică pentru o agendă selectată de Dumnezeu. Esti opera lui Dumnezeu. Sune acest lucru cu voce tare: „Sunt opera lui Dumnezeu!”

imagescak6uqfe.jpgDumnezeu are o plan, o chemare, o viziune pentru viata ta…

Andy Stanley in cartea sa „Cultivă-ti viziunea” scrie:

„Setul tau de viziune te caracterizează numai pe tine. Nimeni altcineva nu va avea pasiunea pe care o ai tu personal pentru ceea ce ar putea fi. Altii o pot aplauda. Pot participa la acele aspecte(….) si pot lucra impreuna cu tine(…) Insă setul tău vizionareste unic. Această unicitate dă un scop vietii tale. Astfel ai un motiv să te scoli dimineată si să-ti faci aparitia pe scena vietii.”

Chemarea este ceva ce descoperi, nu ceva ce alegi. Tu si cu mine suntem chemati, iar Dumnezeu este Chemătorul. Dumnezeu este cel care-l echipează pe lucrător si ii dă de lucru.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s