mai aproape sau mai departe …

Cat de aproape esti de Dumnezeu?

Răspunde la urmă­toarele trei întrebări:

imagescai0ry8j.jpgl) Cât de des mă rog? Dacă nu-ţi poţi aminti când te-ai rugat ultima oară, viaţa ta este lipsită de călăuzi re, de Îndreptare şi de protecţie.

2) Cum stau cu sinceritatea? Mai mult ritual decât viaţă adevărată? Este datorită faptului că nu-L cunoşti suficient pe Cel cu care vorbeşti sau ceea ce simte EI pentru tine.

3) Care este nivelul credinţei mele? Te Întrebi dacă rugăciunea poate schimba ceva? La urma urmelor, dacă Dumnezeu hotărăşte totul, de ce să te mai oboseşti? De ce? Pentru că rugăciunea nu este doar spre folosul lui Dumnezeu – ci pentru al tău !

      Suntem în stare să străbatem o jumătate de lume pentru o „discuţie” personală, şi totuşi nu petrecem nici o oră cu Dumnezeu, rezolvându-ne îndoielile, mânia sau egoismul. Aşa ne înde­părtăm de Dumnezeu.

      În prezenta lui Dumnezeu, lucrurile care nu te-au deranjat înainte, încep să te deranjeze acum. Lucruri precum vorbele; vorbe care Îi rănesc pe alţii, care înalţă sinele şi îl con­trazic pe Dumnezeu.

      Uneori, Dumnezeu nu-Şi mai face simţită prezenţa ca să ne facă să-L găsim mai greu. Când Il căutăm pe Dumnezeu, inima noastră este mai bună. Dacă nu realizăm acest fapt, rămânem blocaţi în propriile noastre metode de a face lucrarea lui Dumnezeu, În ideile noas­tre despre rugăciune şi în atitudinile noastre faţă de ceilalţi.

      Luăm o experienţă trecută avută cu Dumnezeu, o reducem la o formulă şi credem că nu mai trebuie să-L căutăm. Tot astfel, poate faci toate lucrurile bune, dar totuşi dragostea ta s-a răcit.

       Analizează-ţi inima! Este în totalitate a Domnului?!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s