Sansa vietii tale (2)

Sunt două lucruri care se întâmplă cu siguranţă în orice viaţă.

Unul este naşterea. Altul este moartea.

Noi sărbătorim naşterea unui bebeluş – aceasta este un prilej de sărbătoare, cu felicitări din toate părtile. Dar, moartea … este o ocazie de compasiune, de condoliante si de tăcere.

Nasterea unui copil este asteptată cu nerăbdare de familie, dar, este putin probabil ca cineva să astepre cu nerăbdare moartea. Asa că noi privim aceste două evenimente inevitabile din viată in două moduri total diferite.

Viata este scurtă, este nesigută si nu stim ce va aduce ziua de mâine. Moartea este sigură si ce se intâmplă dupa aceea !

Scriptura spune că există ceva dincolo de moarte. Există Rai. Exista Iad. Fiecare avem sansa de a ne pregăti totul de aici pentru unul din aceste locuri, functie de alegerile pe care le facem în viată.

Dumnezeu oferă sansa vietii pentru toti cei care vor să meargă in Rai. El doreşte ca nici unul să nu piară ci toti să vină la pocăintă,

Păcatul pune barieră – ca un zid – între mine si Dumnezeu. Plata păcatului tău este moartea. Nu poti face nimic tu personal petru a schimba asta.

De aceea Fiul lui Dumnezeu – Isus a venit in lumea noastră, fiind crucificat si prin moartea lui, eu, pot avea iertarea de păcate si am sansa unei vieti asigurate dupa moarte.

Ce trebuie sa facem noi, eu, si tu?

Trebuie mai intai să vedem unde ne aflăm. Apoi să recunoastem cine suntem si că nu putem sa ne salvăm de aici singuri. Să recunoastem că sansa pe care o avem este numai in Isus, care poate să mă ridice de acolo.

Anunțuri

Un comentariu la „Sansa vietii tale (2)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s